HH Elite

En vision om at være fyrtårnet inden for tophåndbold

HH Elite A/S har en vision. En vision om at være fyrtårnet inden for tophåndbold, hvor man udover at tænke på de sportslige resultater også tænker på menneskelige og økonomiske resultater - også dem der kan være svære at måle. HH Elite A/S ønsker at være bindeled for sport, erhverv og uddannelse, fordi sport også er lig med uddannelse og kultur. Det er visionen fra manden bag HH Elite A/S - Jørgen Møller. En mand med en passion og et engagement på og udenfor banen, der er så målrettet, at det nok skal lykkes. En mand der samtidig stiller store krav til sig selv, men i lige så høj grad til både spillere, trænere, ledelse og samarbejdspartnere.


Denne begejstring og entusiasme for et projekt og en vision har en så smittende effekt, at Daily Lab udover at være leverandør og samarbejdspartner til HH Elite A/S også har valgt at blive sponsor. 
 
Det siger kunden... 
"Siden etableringen af HH Elite A/S har Daily Lab været en central og meget vigtig samarbejdspartner. Daily Lab har hjulpet med design og etablering af hjemmeside, annoncer til de trykte medier samt invitationer, kampprogrammer, banner, plakater mm. til afvikling af kampe, sponsorevents mm. Kendetegnende for dette samarbejde har været: Materiale i høj kvalitet, udarbejdet med stor kreativitet og med kant, stor tilgængelighed, levering til tiden HVER gang, et samarbejde hvor Daily Lab tager ansvar og leverer varen. Som direktør for HH Elite A/S giver jeg Daily Lab de bedste anbefalinger - prøv - det vil du ikke fortryde." Jørgen Møller - direktør, HH Elite A/S
 
View the embedded image gallery online at:
https://dailylab.dk/cases/hh-elite#sigProId2bb1299ae4

Kontakt

Top
Thrane.nu