DBU Jylland

DBU Jylland  /  DBU Hotel & Kursuscenter
DBU Jylland med beliggenhed i Tilst ved Århus har altid haft sporten som omdrejningspunkt. Det er her specielt fodbold-eliten har holdt til. Men nu kan vi alle komme og få et sportsligt indspark - eller bare blive vartet op.
 
Med en fantastisk beliggenhed tæt ved Århus C og med moderne faciliteter til både erhvervsdrivende og private - sportsfolk eller ej, har de valgt at udvide sortimentet og ramme en noget bredere målgruppe. Det betyder, de nu også henvender sig til dig og mig, til erhvervslivet og til børnefamilien. Med andre ord: nu kan du afholde en konference eller et kursus, eller du kan tage familien med på en overnatning i sportslige omgivelser. DBU Hotel & Kursuscenter er et moderne center med en bred vifte af muligheder i flotte omgivelser.
 
Det har været en sportslig fornøjelse (uden at få sved på panden) at samarbejde med DBU Jylland - et af landets største sportsorganisationer - om etablering af et helt nyt setup. Daily Lab har bl.a. været med til at udvikle brand identitet, website, Facebook kampagner og salgsmateriale.
View the embedded image gallery online at:
https://dailylab.dk/cases/dbu-jylland#sigProId8d8c744f07

Kontakt

Top
Thrane.nu