Derfor Daily Lab
Mums, den
smagte godt...
Daily Lab har fået en “bid af kagen”
- den smagte af mere. Vi har sørget for,
der også er en til dig...

Derfor Daily Lab

Den søde smag af at være nået i mål er en helt særlig smag. Det er smagen af succes og accept. Den vil vi alle gerne have mere af, men hvordan kommer man egentlig bedst og hurtigst hen til den der “kage”...?
 
Kreativitet, forståelse, dialog, nytænkning og begejstring
Fornemmelse for budskabet, udtrykket, detaljen, og det visuelle er ikke en selvfølge og har ikke et konkret resultat eller facit. Det er relativt - og det er smag også (apropros kage). Entusiasmen og begejstringen for udarbejdelsen af det konkrete er derimod ikke så relativ. Det er den samme hver gang. Indlevelsen i en konkret opgave skal også være en selvfølge – hver gang. Sådan er det hos Daily Lab.
 
Top prioritet
Med udgangspunkt i en opgave, et ønske eller blot en tanke løser Daily Lab opgaven efter samme hensigt hver gang. At komme ud med budskabet. At skabe den helt særlige stemning. At få skabt en visuel og funktionel stemning, sammenhæng og brugbarhed. Ganske enkelt, at komme i mål og få skabt det, der kan ”mærkes”. Det er den absolutte top prioritet!
 
Hellere lille og vågen end stor og doven. Ja ja, ved det godt - det er hørt og sagt så mange gange før. Men den er altså god nok....
Danmarks største bureau er Daily Lab ikke, men til gengæld et yderst effektivt, værdiskabende og imødekommende “værksted” og bureau, hvor stemningen er inspirerende, kreativ og uformel. Her er udvikling, god stil og kommunikation sammensat af kreativitet, den gode dialog og den røde tråd.
 

Kontakt

Top
Thrane.nu